Песента е реализирана по проект на Сабина Донева – „72 часа до Коледа“ финансиран и подкрепен от Национален фонд „Култура“. Посланието, което отправяме към публиката е насочено към добродетелите, към това да бъдем пример и вдъхновение.

Последните дни от годината ни дават възможност да направим равносметка за това дали сме били внимателни и дали не сме пропуснали да направим нещо добро, дали сме загрижени и благодарни за това, което имаме.

Съпътстващо събитие на проекта бе Благотворителна кампания „Щастливи деца по Коледа“ в която учениците от Търговищки ученически парламент събраха над 150 подаръци за деца в неравностойно положение от гр. Търговище и 742 лв. с които да бъдат закупени играчки, образователни игри, книжки и др. Към песента децата от Музикална школа „По ноти“ заснеха видеоклип, който носи коледния дух, режисиран и заснет от Кольо Колев.

Песента е създадена в екип : музика – Сабина Донева и Константин Кряколов, текст – Сабина Донева аранжимент – Сабина Донева Звукозапис – Диян Димитров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име