След няколкогодишно прекъсване възприемащият се като емблематичен за дирекцията турнир бе отново възобновен. Очакван с нетърпение и интерес, тази година той събра на огневата линия в покритото стрелбище в сградата на ОДМВР-Търговище 22-ма участници – 13 мъже и 9 жени.

Сред тях бяха представители на съдебната власт, прокуратурата, следствието, областна администрация-Търговище, на местното самоуправление, бизнеса, както и пресаташета на институции. Участниците в него се състезаваха в стрелба с боен пистолет по мишена N 4/гръдна/ от разстояние 25м,  като всеки  от тях имаше право на 3 пробни и 5 зачетни изстрела. Класирането бе индивидуално, отделно за мъже и за жени.

И при мъжете, и при жените надпреварата бе повече от оспорвана, за което свидетелствува и минималната разлика в точките, събрани от заелите призовите места. При мъжете първото място спечели Исмаил Ибрямов, заместник кмет на община Антоново, с резултат 23 т., пред Георги Георгиев от Областна администрация-Търговище –  с 21 т., и Савин Савов – съдебен администратор в Окръжен съд Търговище – с 20 т.

При жените победител стана Стоянка Боянова от Окръжна прокуратура-Търговище, с резултат 30 т. Втора само с точка по-малко остана Илияна Илиева от Районна прокуратура-Търговище, а трета с 19 т. е Янка Драгнева, също от Окръжна прокуратура-Търговище.

На заелите челните три места при мъжете и жените бяха връчени флагчета от комисар Йордан Костов – зам. директор на областната дирекция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име