В Община Търговище днес бе изтеглен жребият за разпределението на предметните награди за участниците в инициативата за най-много изминати крачки „Независима надпревара“. Тя бе обявена по повод Деня на Независимостта и Европейската седмица на мобилността. В нея се включиха 36 души, като всеки един от тях е направил поне 10 000 крачки на 22 септември.

Идеята на инициативата, която се провежда за трета поредна година, бе да съчетае здравословното ходене, с приятна разходка до исторически и природни забележителност в общината.

Участникът с най-много изминати крачки през тази година се казва Стилиян Цветков. Той е направил над 54 000 крачки. Сред най-добрите постижения са и тези на миналогодишната победителка Севджан Мустафова (близо 51 000 крачки), Ерхан Мюрселов (над 36 000 крачки) и Здравко Тодоров (над 30 000 крачки).

Победителят, както и останалите участници получават подаръчни карти за спортни стоки на различна стойност.

Най-посещаваните от участниците места в рамките на инициативата са Източният парк, квартал „Вароша“, античният град Мисионис, както и парковете „Борово око“ и „Роден кът“.

Участниците могат да получат наградите си лично в Община Търговище. Служител на администрацията ще се свърже с всеки един от печелившите.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име