В навечерието на предстоящите светли зимни празници 7 деца на починали безвреме служители на двете дирекции получиха своите подаръци от дядо Коледа на сцената на Държавен Куклен театър-Търговище. Преди това те бяха гости на спектакъла „Коледен сън“, което бе жестът на ръководството на институцията към тях и каузата за защита на реда и сигурността, на която са служили рано починалите им родители.

В резултат на организираната в ОДМВР-Търговище и РДПБЗН-Търговище коледна дарителска кампания за подкрепа на децата на рано починалите им колеги 3-годишният Тодор, 6-годишният Йоан, 10-годишнте Виолета и Диана, 13-годишният Мартин, 15-годишната Михаела и 17-годишната Златина получиха от ръцете на беловласия старец коледни подаръци.

Така колегите на родителите им изразиха своята готовност винаги да оказват подкрепа и съдействие на тези момчета и момичета, които са били в крехка детска възраст, когато са загубили родител.

Децата получиха уверението, че споменът за починалите им родители – четирима служители на МВР: един на ОДМВР, двама – на РУ-Търговище, и един – на РСПБЗН-Омуртаг, никога няма да бъде изличен от съзнанието на колегите им, с които са работили в екип в служба на обществото и гражданите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име