Безплатно IT обучение ще се проведе в Търговище идната събота и неделя (22 и 23 октомври). То се организира от „Дигитално общество Търговище” и целта му е да представи програмирането, дигиталния маркетинг и цифровата грамотност на всички по забавен и развлекателен начин.

Двудневното събитие ще премине в лекции и практически занимания по едни от най-иновативните теми в информационната сфера. Водещи ще бъдат професионалисти практици от ИТ сферата, които ще споделят своя опит.

Желаещите могат да се запишат в един модул по избор. Те са шест и се отнасят до автоматично генериране на код; Интернет на нещата (IoT) с прототипизация на робот и 3D принтиране; Изкуствен интелект; Програмиране; Основи на дигиталния маркетинг и Програмиране на 3D компютърна графика от нулата.

Събитието ще се проведе в рамките на инициативата на Европейската комисия CodeWeek и ще се проведе в Професионалната гимназия по информатика „Джон Атанасов”.

Желаещите да се запишат в обучението могат да го направят в страницата на „Дигитално общество Търговище”  https://codeweek.digitaltargovishte.org/

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име