Снимка "Местен вестник"

Ръководството на ФК „Черноломец 1919“ – Попово официално подаде заявка за участието на тима в Североизточна Трета лига на България, информират от „Местен вестник“- Попово

Ръководството на ФК „Черноломец 1919“ – Попово официално подаде заявка за участието на тима през следващия шампионат – 2019-2020 г., в първенството на Североизточна Трета лига на България. Това стана факт през изминалата седмица, когато заявката бе внесена в Зоналния съвет на БФС – Варна от председателя на управителния съвет на клуба – Васил Стоименов. Жребият за новия сезон в третия ешелон на българския футбол в Североизточната група ще се тегли на 2 август (петък) в гр. Варна, а началото му ще бъде дадено с двубоите от първия кръг, които ще се изиграят на 10 август (събота).
В същото време на 9 юли отборът на „Черноломец 1919“ започна и лятната си подготовка за предстоящото първенство, като за старши треньор на тима бе привлечен и назначен специалистът Диян Кирилов от гр. Търговище, който зае поста си и вече води тренировъчния процес на клуба. До старта на новия сезон е предвидено поповският тим да изиграе контролни срещи със съставите на „Бенковски“ (Бяла, обл. Русе), „Ботев“ (Нови Пазар) и „Светкавица“ (Търговище).

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име