Уважаеми съграждани,

Поздравявам всички, почитащи Рамазан байрам. За съжаление, през тази година повечето от религиозните и традиционните празници преминават под знака на извънредната обстановка. Празници, които предполагат да се съберем заедно, да споделим обща трапеза и надежда за бъдещото. Настоящата обстановка обаче изисква от нас и да бъдем отговорни граждани, за да можем да се върнем към обичайния си ритъм на живот.

Вярвам, че прошката, милосърдието, доброто, с които е свързан и днешният празник, ще бъдат основополагащи, за да преодолеем заедно трудностите колкото се може по-скоро.

На всички, отбелязващи Рамазан байрам, както и на всички съграждани пожелавам здраве, сила и благоденствие.

 

Честит празник!

Д-Р ДАРИН ДИМИТРОВ

Кмет на община Търговище

2 КОМЕНТАРА

  1. Десетки вярващи християни бяха глобени, че се събраха на литургия за Цветница в Самоков, въпреки че спазваха дистанцията. А, около 6-7 часа сутринта днес стадион „Димитър Бурков“ бе използван за молитва за мюсюлманския празник с уредби, които се чуваха до“Стария бряст“. Предполагам, че са си платили наема за стадиона.

  2. Десетки вярващи християни бяха глобени, че се събраха на литургия за Цветница в Самоков, въпреки че спазваха дистанцията. А, днес около 6-7 часа сутринта стадион „Димитър Бурков“ бе използван за молитва за мюсюлманския празник с уредби, които се чуваха до“Стария бряст“. Предполагам, че са си платили наема за стадиона.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име