На 19.04.2024 г. в 16,40 ч в с. Априлово, община Попово, е извършена полицейска проверка на лек автомобил „Хонда“, управляван от 50-годишен правоспособен водач от гр. Попово. В хода й е установено, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред.

На същата дата около 18,40 ч на ул. Вапцаров“ в с. Лиляк, община Търговище, е извършена полицейска проверка на мотоциклет „Хонда“, управляван от 28-годишен правоспособен водач от гр. Търговище. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

На 20.04.2024 г. около 17,30 ч на ул. „Р. Калайджийски“ в с. Ястребино, община Антоново, е извършена полицейска проверка на мотопед „Джон уей“, управляван от 17-годиен неправоспособен водач от същото село. В хода на проверката е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

На 21.04.2024 г. в 15 ч в гр. Търговище – на кръстовището на ул. „Цар Освободител“ с път I-4(София-Варна), е извършена полицейска проверка на лек автомобил “BMW 518 D” – собственост на мъж от Нидерландия,  управляван от 46-годишен правоспособен водач от гр. Търговище. При проверката е установено, че автомобилът е без регистрационна табела и не е регистриран по надлежния ред.

започнати са 4 бързи производства  за управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име