През 2020 г. Avon продължава своята мисия срещу рака на гърдата, реализирайки ново дарение, с което компанията цели да продължи подкрепата си за жените, борещи се с коварната болест, както и активностите си в посока ранна диагностика и информираност на обществото. Дарението е на стойност 10 000 лв., с които в МБАЛ – Търговище бяха закупени и инсталирани съвременни хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за инспекция и диагностика.

 

Сумата,  набрана в рамките на кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“ през изминалата година, ще помогне на МБАЛ – Търговище да продължи да осигурява помощ на засегнатите жени и техните семейства. По този начин апаратурата ще бъде в помощ на максимално много жени от града и околността. Хидравличната операционна маса е с механично управление на движението на секциите и височината, както и предоставя възможност за монтиране на ортопедична приставка. Хистероскопският комплект е Hawk от най-високо качество и служи за инспекция и диагностика.

 

„Благодарение на дарението от мисията на Avon срещу рака на гърдата, в МБАЛ – Търговище ще имаме възможност по-ефективно да продължаваме да подкрепяме още повече жени с рак на гърдата и техните близки на местно ниво. Успешното ни сътрудничество е резултат от общите усилия, както на мениджмънта на болницата, така и на всички служители и представители на компанията Avon. Благодарим за тяхната отдаденост и неуморна работа.”, отбеляза д-р Дарин Димитров, кмет на град Търговище.

 

„Кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“ подкрепя жените в България вече 17 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, прозрачни и емоционални социални кампании. Каузата се развива благодарение на безрезервната подкрепа, която получаваме от представителите и служителите на Avon. През изминалата година Търговище и региона се доказаха като най-отдадени на каузата и успяха да генерират най-голяма подкрепа за фонда на AVON и именно благодарение на тази огромна съпричастност на местното общество имам възможност да съм тук днес и да връча това дарение.“, заяви Евгени Петков, Зонален мениджър на AVON.

 

“Местната общественост застана плътно до нас в подкрепа на каузата, посещавайки благотворителни концерти срещу рака на гърдата и закупувайки нашите благотворителни продукти. Благодарим им от сърце!“, добави Люба Панайотова, Посланик на хуманността на AVON.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име