Днес , 05.06.2019 г., областният управител на Търговище г-н Митко Стайков посрещна в сградата на Областната администрация – възпитаниците на Образователен център „Усмивки” – Търговище.
Посещението е част от поредица срещи на малчуганите с представители на местната власт и институциите в града. Като целта е те да се запознаят отблизо с хората, които заемат най-важните постове на местно и регионално ниво.
Г-н Митко Стайков заедно със заместник-областният управител г-н Панайот Димитров, главният секретар на областната управа г-жа Тодорка Танева и г-жа Зорница Милушева и г-н Йоан Пеев – директори на дирекции в администрацията, запознаха малчуганите с дейността на Областна администрация – Търговище. Представиха им задълженията на различните експерти, както и им говориха за отговорностите, които всеки ден са длъжни да поемат за развитието и на петте общини в състава на област Търговище.

Децата на възраст от 1 до 3 клас не пропуснаха да зададат десетки въпроси към любезните домакини. Изразиха и лично мнение за чистотата в града, за състоянието на детските площадки и междублоковите пространства. В заключение дори поканиха областния управител на детско парти, което те организират в парка „Борово око” през предстоящата седмица.
На финала на срещата областният управител г-н Митко Стайков и колегите му от администрацията почерпиха своите малки гости с вкусни лакомства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име