На 31.01.2019 г. след проведени оперативно-издирвателни действия в управлението е доведена 46-годишна жена от гр. Попово, за която е установено, че на 29.01.2019 г. пред заведение в района на кооперативния пазар в гр. Търговище е извършила кражба на мобилен телефон – айфон, сумата от 12 лв. и документи – собственост на 18-годишна девойка от с. Врани кон, община Омуртаг. Извършителката на деянието е известна на полицията с извършени от нея предишни кражби, осъждана.

На 31.01.2019 г. при извършена в гр. Търговище съвместна проверка на служители на ВиК-Търговище и РУ-Търговище е установено, че 45-годишен мъж от същия град посредством изполване на техническо средство(топлийка) неправомерно е въздействал върху уред за търговско измерване на питейна вода в търговско помещение за пране на килими.

 

На 31.01.2019 г. при извършена около 10,30 ч съвместна проверка на служители на електроразпределително дружество и на РУ-Омуртаг в с. Звездица, община Омуртаг, е установено, че неизвестен извършител е повредил ел. табло и електромер, изнесени на външен електрически стълб, с което е създал условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име