Поради заболяване на актьор се отменя представлението „Хайде да правим секс“ от Валентин Красногоров, с режисьор Владимир Петков. Спектакълът трябваше да се играе на голямата сцена на Драматичен театър – Търговище на 20 ноември, събота, от 19 часа.

Вместо него, зрителите ще могат да гледат моноспектакъла на Божидар Попчев „PRОПУКВАНЕ“, създаден  по откъси от прочутата пиеса на Ерик Богосян „Wake up and smell the coffee“.

В представлението ще видите актьора от трупата на Драматичен театър – Търговище Божидар Попчев в цял калейдоскоп от съвременни образи – Шоуменът-диагностик, Холивудският продуцент, Мъжът в командировка, Добрият син Исус, Сатаната-рекламист, Критичният зрител, Бизнес-хипнотизаторът, Господинът Овца – трезвен и пиян, Войнстващият хедонист, един Помощник -капитан на пулт и много други… Една история за Пътника, притежаващ Златна карта и неговата вечна сянка – Непритежателят на Златна карта. След това представление може да осъзнаете, че в живота ви нищо не се е променило. Да останете залостени зад същия зид от безкрайни компромиси и стереотипи. Но тази провокация може и да ви разтърси и да направите това, което винаги сте отлагали. Да сътворите нещо, което ще промени живота на милиони, а може би и хода на историята.

Сюжетът отвежда зрителите на едно вълнуващо пътуване със самолет, едно пътуване вътре в самите себе си, в което се разбиват много илюзии, и не само…

За да се запитаме всички ние на финала:  Ще имаме ли куража да променим системата, или ще останем част от нея? Дали ще бъдем част от проблема, или част от решението му? Кои сме, къде сме и къде искаме да бъдем?

 

Закупените билети за „Хайде да правим секс“ са валидни за новото представление, което ще се играе на същата дата (20.11.2021г.) в камерната зала на театъра.

Цената на билетите е 3 лева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име