От началото на настоящата седмица ФК „Черноломец 1919” – Попово е с нов управителен съвет, като за негов председател бе избран Данчо Николаев, който е ръководител „Звено за изпълнение на мероприятия по защита на населението от бедствия и аварии” при Община Попово и дългогодишен служител на Държавна агенция „Национална сигурност”.

С избирането му на този пост ръководството на клуба разчита в негово лице да се подобри редът и устойчивостта в тренировъчния процес на детско-юношеската школа на „Черноломец 1919”.

Като част от промените, въведени в клуба през настоящия сезон, е възстановяването след близо 10-годишна пауза на формацията за юноши-старша възраст и привличането на нови треньори, притежаващи необходимия лиценз за упражняване на треньорската професия в отборите от съответните възрастови групи.

През новия сезон децата ще бъдат тренирани от Христо Енчев и Станислав Стефанов, съставът за юноши-младша възраст ще бъде ръководен от Георги Лазаров, а този за юноши-старша възраст – от Невен Венков. Мъжкият отбор на „Черноломец 1919” и този шампионат ще бъде воден от Илиян Станчев, с помощник-треньор Невен Венков.

Общо 60 деца и 25 мъже се състезават в съставите към различните формации и възрастови групи на клуба в своите първенства. Освен тях още над 50 момчета тренират в подготвителните групи за деца, които са водени от Христо Енчев и Станислав Стефанов.

Финансирането на клуба е изцяло подсигурено от Община Попово, като ръководството му изказва своята благодарност към фирма „Вазаро Комерс” ООД, както и към местна фирма за съхранение и производство на зърнени култури, за закупените и предоставени от тях спортни екипи за свободно време на децата от детско-юношеската школа на „Черноломец 1919” – Попово.

На предстоящия през октомври извънреден конгрес на Българския футболен съюз ФК „Черноломец 1919” – гр. Попово официално ще бъде приет за пълноправен постоянен член на БФС. Клубът обаче няма да може да упражни правото си на избор за президент на футболната институция.

Информация и снимки: Местен вестник- Попово

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име