Общинското предприятие „Флора“ продължава с ремонтите на детски площадки и спортни игрища в Търговище.

В момента служителите на „Флора“ работят по обновяването на площадката в близост до Общинското предприятие БКС. Днес дейностите по ремонта проследи и кметът д-р Дарин Димитров. На площадката е поставена нова ударопоглъщаща настилка. Монтирани са и нови комбинирани детски съоръжения за игра. Работи се по обновяване на настилките около площадката. Предстои монтирането и на тенис маса.

Довършва се и площадката в квартал „Запад“ 3, както и спортното игрище в близост до нея. Освен нови настилки и съоръжения, там са поставени и нови пейки, монтирани са и перголи. Има ново осветление и озеленяване. Подменен е баскетболният кош на игрището. Предстои монтирането на 3-метрова ограда и вратички за футбол.

Работи се по обновяването и на игрището за тенис на корт в квартал „Запад“ 1. Тенеренът е от близо 2 дка и вече е асфалтиран. Ще бъде монтирана нова ограда. Там ще бъде бъдат разчертани по едно игрище за тенис и за волейбол. Ще бъдат монтирани и тенис маси.

Припомняме, че по-рано през тази година „Флора“ обнови и игрището, намиращо се между бул. „Митр. Андрей“ и ул. „Георги Бенковски“ № 9.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име