една Вълшебна Коледа изгря на сцената в Зала 1 на Националният Дворец на Културата в столицата ни!

Дългоочакваният концерт на Веселин Маринов заля 4 хилядната публика с коледен дух и настроение. Уникалният спектакъл започна в 19 ч. и продължи два и половина неусетно изминали часа! Певецът изпя над 20 песни от двата си коледни албума, като сподели, че подготвя и трети. Освен него напролет ще излезе и 29 му албум – заяви Маринов! Заедно с певецът на прекрасната сцена излязоха и други млади и по големи изпълнители. Идеята за съвместно изпълнение на песента „Доброта“ със малките талантливи деца на Музикална школа „Нови Гласове“ е изцяло на Веселин Маринов. Той следи от няколко години дейността на школата и изцяло се довери за Коледният си концерт в НДК на възпитаниците на Деси Станкова.

Така 14 талантливи певци от школата отпътуваха за знаменитият спектакъл на звездният Веселин Маринов! Тръпката бе голяма, емоцията силна, но нищо не попречи на Добрината в този щастлив за всички ден!

С пристигането си малките таланти директно се включиха в репетиция за озвучаването, след което започна и генералната репетиция на сцена заедно всички участници. По време на провеждането и децата поднесоха своя скромен коледен подарък на Веселин Маринов, а именно ръчно изработена Коледна Картичка с инициалите на децата и СТИХ – ПОСЛАНИЕ съчетан от 42 заглавия на песни от албуми на певеца! Подариха и авторска картина на търговищката художничка Диана Ангелова, която представлява зимен акварел.

Всичко бе на много високо организационно ниво. Екипът на г-н Маринов е изграден от професионалисти в бранша и това си пролича на самият концерт, а именно неговото безупречно протичане! Две Национални медии – bTV и Планета TV заснеха и ще излъчат спектакъла на Бъдни вечер и Коледа!

„Благодарим за поканата на Човека – професионалист Веселин Маринов. Тази коледна изненада за нас бе нещо неочаквано и непринудено! Две седмици имахме време да се съберем, концентрираме, репетираме и преодолеем психическата бариера – Зала 1 на НДК. За утвърдените имена в музикалният шоу бизнес тази зала означава качество, авторитет, културно наследство и най-вече отговорност! Не е лесно деца да се изправят пред 4000 препълнена зала, стотици прожектори, сценаристи, режисьори, телевизионни камери, сценичен декор, подвижна сцена и всичко се случва на живо! Гордея се с децата, с които работя, защото показаха, че 15 часов работен ден е възможен! Те осъзнаха, че зад 4 минути сценична изява стоят часове подготовка, концентрация и издръжливост! За мен участието ни в Зала 1 на НДК бе творчески урок по пътя на вокалната педагогика, пожелавам все повече изпълнители да протягат ръка към подрастващите млади звезди на България, защото за да има Утре, трябва да се борим да има Днес!“

Деси Станкова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име