Днес, 15.05.2019 г., областният управител г-н Митко Стайков направи символична първа копка за изграждане на модерна открита спортна площадка в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Зараево. Проектът ще се изпълнява със средства, отпуснати от Министерство на образованието и науката, като срокът за изпълнение е 2 месеца, а стойността е 46 хил. лв.

„Преди време бях поел ангажимент да съдействам за рeализирането на една Ваша мечта – изграждането на спортна площадка във Вашето училище. Днес тя стана реалност, защото децата и жителите на село Зараево заслужават. Не може в едно прекрасно училище, с едни прекрасни деца и добър колектив да няма нито едно съоръжение, с което да спортуват и играят ежедневно“, заяви областният управител по време на официалната церемония.

От своя страна директорът на училището изрази своята благодарност към г-н Стайков за оказаното съдействие и отзивчивостта.

На церемонията присъстваха още началникът на РУО Търговище г-жа Елка Станчева, педагогическият персонал, ученици и жители на населеното място.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име