OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Три деца получиха днес наградите си от Националния конкурс за рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“, организиран и проведен от Главна дирекция „Национална полиция“. В присъствието на зам. директора на ОД на МВР  комисар Мариян Михайлов, началник сектор „Охранителна полиция“- комисар Димитър Димитров  и гл. инспектор Иван Александров-  началник на отдел, в „Охранителна полиция“, наградите бяха връчени  в присъствието на директора на II СУ „Проф. Н. Маринов“ г-жа Куманова  зам. Директора на училището г-н Иванов и техните родители.

Сред тях най-добре изявила се е петокласничката Сияна Борисова от II СУ „Проф. Никола Маринов“ в гр. Търговище, доброволец в Детското полицейско управление в училището, която е класирана на престижното второ място в този конкурс. Тя сподели, че да участва в конкурса много е помогнал и нейният баща – служител в МВР-Търговище. Доволна е, че картините са продадени на благотворителен търг а средствата от него отиват като помощ на деца на служители на МВР, загинали или пострадали тежко при изпълнение на служебните си задължения.  Наградата и беше връчена от  комисар Димитър Димитров.

Поощрителни награди получават и още двама млади художници от Детските полицейски управления в областта, чиито рисунки бяха селектирани за участие в националния конкурс – третокласничката Севил Ахмедова от Основно училище „Н. Вапцаров“ в гр. Попово и петокласничката Ниляйда Нурай от II СУ „Проф. Никола Маринов“ в гр. Търговище. Наградите им бяха връчени от гл. инспектор Иван Александров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име