Днес  в 7,55 ч  ч на тел. 112 в оперативната дежурна част на ОДМВР-Търговище е получен сигнал за възникнало ПТП с участието на два леки автомобила на път I-4/София-Варна/, км 222+300 в община Търговище – в близост до бензиностанцията на „Лукойл“. Незабавно към местопроизшествието са насочени екипи на сектор „Пътна полиция“ , РУ-Търговище и на „Спешна помощ“.

По първоначални данни за преглед в МБАЛ-Търговище са откарани трима души, пътували в автомобилите. Един от  тях е освободен след прегледа. В момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Въведена е временна организация на движението, като на преминаващите през участъка МПС предлага следния обходен маршрут: в посока София: гр. Търговище – с. Лиляк – с. Пайдушко – с. Божурка – с. Презвитер Козма, и включване отново в първокласния път, а за пътуващите в посока Варна – същия маршрут в обратния ред.

Движението на МПС се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция и на РУ-Търговище. От полицията съветват водачите на МПС да управляват с повишено внимание и със съобразена с пътните и атмосферни условия скорост.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име