Киноложка изложба ще се проведе в предпоследния, съботен ден на Традиционния пролетен панаир в Търговище.

През тази година изложбата съвпада и с официалния празник на града, 14 май. Началото е в 11.00 ч., на поляната в парка „Борово око“. Регистрацията ще бъде от 8.30 ч.

Участието в изложбата е безплатно. Ще бъдат допускани единствено кучета с паспорт и микрочип. При необходимост, такъв ще може да бъде поставен и на място.

Кучетата ще бъдат оценявани от международния съдия Катя Стефанова.

Награди ще бъдат връчени в 10 различни категории според породата и възрастта на животните. Освен тях, ще бъдат връчени и наградите „Шампион на изложбата“, „Най-атрактивен участник“ и „Най-млад участник“.

 

1 коментар

  1. Киноложката изложба на 14 май, беше подчертано много добре планирана и организирана. Останахме със семейството ни очаровани от водещата на изложбата, освен че описваше кучетата, тя даваше съвети, които са важни за всички нас. Много кучета от толкова различни породи видяхме и се надяваме да видим много снимки. От водещата научихме много интересни факти, които бяха много добре обяснение на всички. Цялото ни семейство с удоволствие ще присъства на следващата изложба и благодарение на напътствията на водещата, вече мислим да си вземем куче, което да можем да го представим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име