С два сребърни медала от републиканското първенство по спортно, приложно ориентиране и крос за мъже и жени-служители на МВР, се завърна Петър Тодоров от ОДМВР-Търговище. Първенството се проведе от 11 до 14 септември 2022 г. в гр. Бяла, област Варна.

Спортното събитие  се състоя в изпълнение на утвърдения календар за 2022 г на „Спортна асоциация – МВР“. В него взеха участие служители от всички подразделения на МВР в страната, Академията на МВР, пенсионирани и бивши служители, членове на спортните клубовете към вътрешното ведомство.

В  надпреварата участваха и двама служители от областната дирекция в Търговище – Петър Тодоров и Антон Николов, които се състезаваха в индивидуалното класиране. Участниците мериха сили в дисциплините: класическо ориентиране, приложно ориентиране със стрелба, крос и щафета.

Петър Тодоров от ОДМВР-Търговище отново демонстрира висока класа и добра форма, и заслужи в своята възрастова група/45+/ сребърни медали в две от дисциплините – на класическата дистанция от 4,5 км, и в приложното ориентиране, което включва и 15 изстрела с малокалибрен пистолет/

В стрелбата Тодоров е само с един пропуск/. И в двете дисциплини той отстъпи само на Иван Георгиев от Академията на МВР.

Победител в крайното комплексно класиране на първенството е отборът на Академията на МВР, пред отборите на ОДМВР-Русе и на ГД ПБЗН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име