Предприемачът Николай Димитров е новият президент на Ротари клуб – Търговище, след традиционната годишна ротация в организацията, която се състоя в началото на юли. Той пое щафетата от досегашния президент Светослав Кънчев, който му предаде ротарианските символи: огърлицата, камбаната и клубните знамена.

Кънчев благодари на своите приятели, че са приели присърце каузата за възстановяване на „Момина чешма“ и са работили за нейното постигане. „Измина една интересна и изключително предизвикателна година, която споделихме заедно и изпълнихме поставените цели. Доказахме, че безкористната служба в полза на хората ни дава вяра и устрем“, каза той.

Изрази увереност, че новият президент, със своя младежки ентусиазъм и креативност, ще работи усърдно за осъществяване на най-мащабния проект на клуба – издигането на паметник на Васил Левски в Търговище.

Приемствеността и традицията ще продължат, коментира Николай Димитров. „Пада ми се честта да работя по проект с национално значения. Вярвам, че ще успеем, защото сме обединени от общото желание да творим добро и на полза роду – да съградим паметник-светиня на българския Апостол на свободата.“, сподели той.

37-годишният Николай Димитров членува в Ротари от 2019 г. Той е собственик на агенция за недвижими имоти, състезател и съдия по спортна гимнастика. Семеен е, с една дъщеря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име