С Решение на Министерски съвет от 26 юни 2024 г. Гюрсел Хасанов е назначен за областен управител на област Търговище.
Днес той встъпи в длъжност, приемайки поста от Гергана Цонева.
„За един областен управител и ръководител е много важна експертността на администрацията. Приемам новото предизвикателство с отговорност и уважение към постигнатото до момента. С експертност, стиковка и работа в екип всичко се получава и резултатите не закъсняват. Разчитам на целия екип на Областна администрация – Търговище, за да работим заедно и да вървим напред“, заяви новият областен управител на област Търговище Гюрсел Хасанов при встъпването си в длъжност.

Гюрсел Хасанов е роден на 16 октомври 1987 г. Възпитаник е на Професионална гимназия „Джон Атанасов“ – гр.Търговище. Завършва висшето си образование в специалност „Актюерски техники в застраховането“ в Стопанска академия „Д.А.Ценов“ – гр.Свищов. Магистър по финансов мениджмънт. Икономист по образование.
Веднага след дипломирането си работи четири години в застрахователно дружество „БУЛ ИНС“, като инспектор ликвидация на щети и оценка на риск. В професионалната си биография от 2014 г. до 2017 г. има административен опит като директор на „Общински пазари“ ЕООД – гр.Търговище.
От 2018 г. до този момент заема длъжността директор „Детско и ученическо хранене“ в гр.Търговище.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име