ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо реванша от III предварителен кръг на Лига Европа срещу първенеца на Казахстан Астана в четвъртък (17 август) от 21,00 ч., че същият ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,00 ч. Клубът напомня, че днес се продават билети на клубната база в Разград. Утре ще работи и билетната каса на улица „Васил Левски“ от 10,00 ч. до 18,00 ч, а в деня на мача (четвъртък) от 10,00 ч. до неговото начало.

ПФК Лудогорец напомня, че за двубоя с Астана ще продават и онлайн билети на https://tickets.ludogorets.com

Клубът призовава в четвъртък феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име