OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В традиционния турнир по стрелба с боен пистолет за журналисти, представители на съдебната власт и местното самоуправление тази година се включиха 7 мъже и 9 жени. Те стреляха с голямокалибрен пистолет по мишена N 4 /гръдна/ от разстояние 25 м. И при двата пола победата грабнаха представители на община Търговище:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

д-р Дарин Димитров, кмет на общината – при мъжете, с резултат от 44 точки, и

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Станислава Солакова/ – пресаташе на община Търговище, с 26 точки – при дамите. Втори при мъжете стана председателят на Районен съд-Търговище Пламен Драганов, а трети – Мартин Кузманов, прокурор в Районна прокуратура-Търговише, бивш служител на  областната дирекция на МВР. На второ място при жените се нареди Стоянка Боянова от Окръжна прокуратура-Търговище, а трета е Илияна Илиева от Районна прокуратура-Търговище. В същата дисциплина се състезаваха и отборите на различни подразделения в дирекцията и отбор на РД ПБЗН-Търговище. Всеки отбор се състоеше от двама мъже и една жена. Победител в отборната надпревара станаха служителите на РУ-Омуртаг, пред колегите им от РУ-Попово и РУ-Търговище. В индивидуалното класиране първи при мъжете е Йозджан Мехмедов от РУ-Попово, с 45 т., пред Гюрай Ремзиев от РУ-Омуртаг с 40 т., и Пламен Балабанов от РУ-Попово – с 35 т. При дамите победител е Росица Русева от РУ-Попово с 31 т., пред Даниела Стоянова от РУ-Омуртаг със същия резултат, и Борислава Райчева от РУ-Търговище с 27 т.

Много емоции донесоха на участниците и на зрителите приятелските срещи по футбол и волейбол между отборите на ОД МВР-Търговище и на РД ПБЗН-Търговище. Във футболната среща с резултат 1:0 след гол от дузпа се наложиха пожарникарите/снимка 10/. За най-добър футболист на терена бе обявен Александър Миланов от РУ-Търговище.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Оспорвана бе и борбата от двете страни на волейболната мрежа. Капитан на отбора на областната дирекция бе началникът на РУ-Търговище гл. инсп. Станислав Станков, а този на пожарната бе воден от директора на регионалната дирекция комисар Стефан Стефанов. В крайна сметка се наложиха пожарникарите, а за голямата битка на терена свидетелствуват и резултатите в отделните геймове: 26:24, 25:21, 25:19. В състезанието по майсторско управление на автомобил при мъжете победител е Владимир Костадинов от РД ПБЗН-Търговище, пред колегата му от същата служба Мирослав Бонев. Трети е Добрин Добрев от ОД МВР-Търговище. В отборното класиране победители са представителите на пожарната.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име