На 23 март Община Търговище ще представи финалния доклад-отчет на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие (ИПГВР) 2014-2020 г.

Представянето ще се проведе от 17:00 ч., през онлайн платформата Zoom, предвид необходимостта от спазване на противоепидемичните мерки. За участие е необходима предварителна регистрация до 22 март, включително. Същата  може да се направи на: https://zoom.us/meeting/register/tJAvfu6qrz4pHNPkZR9kFMQKwd2a26Z7CT5R.

Линк за включване в събитието ще бъде изпратен на всички участници до 10:00 часа на 23 март, на имейл адреса, който е посочен в регистрационната форма.

Финалният доклад съдържа информация за изпълнението на проектите, включени в ИПГВР, в периода 2014-2020 г. Това е основният стратегически документ, определящ посоката за развитие на общината и възможностите за ползване на средства от Оперативните програми за изминалия 7-годишен период.

Поканата за представянето е публикувана и в раздел „Актуално“, достъпен от началната страница на сайта на Общината: https://www.targovishte.bg/index.php?nav=110

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име