В  зала „Скаптокара“ в Благоевград  се проведе Държавното лично-отборно първенство  за Купа България по спортна гимнастика за юноши старша, младежи и мъже. Състезанието официално бе открито от кмета на града Методи Байкушев, Йордан Йовчев и Красимир Дунев. КСГ ”Торнадо” участва с отбори във всички възрасти – юноши старша, младежи и мъже!

В отборното класиране възпитаниците на ЦПЛР-ОДК, юноши старша  се класираха трети в състав – Данаил Руменов, Димитър Лалов, Константин Куцаров и Николай Лалов, младежите Георги Стоянов, Миркаан Даян Стефанов и Петър Петров са четвърти, а мъжете Димитър Иванов, Пламен Каралийски и Красимир Димитров-пети!

Голям успех в  индивидуалното класиране постигна  Георги Стоянов, който стана вицешампион в многобоя и заслужи участие в пет финала на шампионата на уреди. Макар и с болки в рамото, Георги окичи гърдите си със златен медал на висилка, сребърен на успоредка и три бронзови медала на земя, халки и прескок.

При юношите старша Данаил Руменов и Димитър Лалов са в призовата осмица на халки и успоредка. Треньорите Добромир Стойнев, Борислав Илиев, Кирил Кирилов и Снежана Стоянова са доволни от първото състезание за годината, и са в готовност за началото на състезателната година и за Детско юношеската възраст! Специални благодарности на съдията Димитър  Димитров,  който въпреки ангажиментите си, не изневери на родния си клуб.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име