Днес коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Търговище за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.
Документите бяха внесени от областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, водача на коалиция ГЕРБ-СДС за Търговище Теменужка Петкова и Константин Манев, втори в листата.
„Отново ни предстоят избори и отново ще се борим за доверието на нашите избиратели с отбор, съставен от млади хора, от доказани експерти, от можещи професионалисти, с които да работим заедно за поетите ангажименти“, заяви водачът на листата на ГЕРБ -СДС за Търговище Теменужка Петкова.
На второ място за вота на избирателите от коалиция ГЕРБ-СДС в Търговище ще се бори Константин Манев, инженер-технолог, член на ПП ГЕРБ от 2007 г., управител на дружество в сферата на селското стопанство.
Трети в листата е Никола Джамбазов, археолог по образование, член на ГЕРБ- Попово от 2009 година.
На четвърта позиция е представителят на коалиционните партньори на ГЕРБ – СДС – д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДС за област Търговище.
Пета е Бахтишен Ниязиева, медицинска сестра в Спешно отделение на МБАЛ-Омуртаг.
На шесто място в листата с кандидати за народни представители за 28 МИР Търговище е Нейко Нейков, икономист по образование, член на ГЕРБ-Търговище от 2009 г.
Седмата позиция е за Мария Николова, икономист по образование, общински съветник в Общински съвет-Търговище, член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.
Осми в листата с кандидати за народни представители е Борис Димитров, треньор по спортна стрелба, член на ГЕРБ от 2007 г.
Ръководството на ПП ГЕРБ -Търговище пожела успех на кандидатите в листата и победа на предстоящите парламентарни избори 2 октомври 2022 г.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име