Председателят  на „Бодигард Секюрити“-Търговище г-н Николай Алексиев връчи на областния управител на област Търговище Гергана Цонева плакет за партньорство. Това се случи след проведения семинар на Българска Бодигард Федерация съвместно със СК „Бодигард Секюрити“, на който Търговище бе домакин.

„В работата си с децата, юношите и младежите на Търговище Вие изграждате не само тяхната физическа подготовка, но калявате техните характер и личност. Нека резултатите Ви са все по-високи! Нека сте здрави! Нека с успех да се увенчава всяко Ваше начинание“, пожела областният управител на област Търговище Гергана Цонева на г-н Алексиев и Спортен клуб „Бодигард Секюрити“ – Търговище.

Към момента 15 деца, младежи и юноши спортуват три пъти седмично в Клуба, развивайки своята дисциплина и спортно майсторство, в направленията „Ръкопашен бой“, „Съпровождане на ВИП лице“ и „Оказване на първа помощ в критична ситуация“.
„Това е единственият клуб в национален и международен мащаб, който готви състезатели в категория „кадети“ за състезанието „Бодигард“, благодаря на всички, които ни подкрепят“, каза Николай Алексиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име