На 7 юли отваря за граждани почивната станция на Община Търговище в Балчик. Смените и през тази година са от по 5 и 10 дни, като последната приключва на 9 септември.

Цените са на база пълен пансион. Както досега, почивката за деца до 3 години е безплатна. За тези от 3 до 14 години е 30 лв. на ден, а за всички останали – 35 лв. на ден. Отделно се заплаща и туристически данък към Община Балчик, който е в размер на 60 стотинки на нощувка.

В дните до 7 юли базата ще се ползва от граждани на пенсионна възраст и ученици от града ни, които ще летуват при преференциални условия.

Припомняме, че стаите във всички три корпуса на базата бяха обновени поетапно, като дейностите приключиха през миналата година. Реновирана е и детската площадка в станцията.

Допълнителна информация за смените и настаняването може да се поучи на тел. 0601 68 662 в Община Търговище. Графикът и цените за ползване на базата са публикувани в сайта на Общината, раздел „Актуално – Обявления на Община Търговище“:

https://targovishte.bg/wps/portal/municipality-targovishte/actual/announcements/ObyavleniaObshtina/Obiavlenia2022/balchik22

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име