ПП ГЕРБ-Търговище проведе Номинационно събрание във връзка с предстоящите местни избори през октомври 2019 г., научаваме от сайта на ПП ГЕРБ- Търговище.       В присъствието на народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, членове и представители от всички структури на политическата партия бе разгледан дневния ред, заложен в събранието.

Членовете на ПП ГЕРБ-Търговище имаха възможността да направят номинации за кметове на кметства, общински съветници и кмет на Община Търговище. Всяко едно от предложенията бе гласувано по установения ред.

Номинационни събрания бяха проведени и в останалите общини от областта – Омуртаг, Попово, Антоново и Опака. Всички гласувани номинации ще бъдат представени на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, която ще определи окончателния вид на листите с кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

„Предстоят ни много сериозни избори, тежка предизборна кампания. Доказали сме, че можем да работим, че всички заедно сме активни и чуваме хората. Нека ги мотивираме да гласуват, да дадат гласа си за Търговище и за бъдещето на нашия град“, каза по време на Номинационното събрание областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и настоящ кмет на града д-р Дарин Димитров.

 

2 КОМЕНТАРА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име