Празнични прояви по случай Международния ден на детето – 1 юни, организира Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс (ОДК) в Търговище.

Програмата започва още на 31 май, петък. В 17.00 ч., на централния площад „Свобода“ ще се състои концерт. В него ще вземат участие представители на Музикална школа „По ноти“, Детска фолклорна школа „Търговище“ и клуб по художествена гимнастика към ОДК. Участие ще вземат и Балет „Вега“, както и детски фолклорен ансамбъл „Шарено герданче“ към Центъра за младежки дейности и инициативи.

Ще се изявят и солисти от Вокална формация „Voices” към II СУ „Проф. Никола Маринов“, Вокална студия към Образцово народно читалище “Напредък-1864“, Детски танцов състав „Джумалийче“, Музикална школа „Ню войсис“ и други.

Проявите продължават и в празничния 1 юни. Тогава, от 10.30 ч., в зоната около чешмичката с момченцето в центъра на града ще бъдат обособени кътове по интереси. Ще има занимания по рисуване на асфалт, музикални и спортни игри, и други изненади.

Организаторите отправят покана за присъствие към всички малки и пораснали деца. Нека заедно отбележим този слънчев и

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име