Днес- 5 юли, областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков връчи плакет и грамота за отлично представяне на двукратната медалистка от Европейските игри в Минск, Беларус, Антоанета Бонева. Г-н Стайков връчи почетното отличие на Областната администрация и на личния й треньор Христо Маринов.
Г-н Стайков покани на среща състезателката по спортна стрелба Антоанета Бонева и треньорът й Христо Маринов, за да ги поздрави лично за постигнатите високи резултати при участието в състезанията в беларуската столица. В Минск състезателката от Търговище спечели два бронзови медала в дисциплините 25 м пистолет и 10 м въздушен пистолет.

„Изключително съм радостен да Ви поздравя по повод спечелените за Търговище и България два бронзови медала”, каза г-н Стайков при срещата си с Антоанета Бонева и треньорът й. С пожелания за здраве, лично и професионално щастие и много успехи в бъдещите състезания, областният управител подари на своите гости и ваучери за закупуване на спортни стоки.
В момента търговищката състезателка по спортна стрелба и треньорът й се подготвят за турнир в Нови Сад (Сърбия), който ще се проведе в края на месец август, както и за Европейско първенство през месец септември.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име