Работниците от пътно-строителната фирма „Автомагистрали Черно море“ отново излизат на протест. Те ще блокират АМ „Хемус” при пътен възел „Белокопитово“. Служителите на фирмата протестират заради неразплатени близо 37 млн. лв. за ремонта, който фирмата е извършила на два участъка на магистрала „Тракия“.

Във връзка с протеста от 10:00 до 14:00 часа е предприета реорганизация на движението от ОДМВР- Шумен, за да не се затрудняват пътуващите и да не се създава напрежение сред тях.

Шофьорите на автомобили, които пътуват по пътя Варна- София ще бъдат пренасочвани от екипи на пътна полиция през етапна връзка, Шумен- Велики Преслав и Търговище. В обратния ред София- Варна е създадена организация от ОДМВР- Търговище, като движението ще бъде насочено през Велики Преслав и Шумен. Пътуващите по направление Русе- Варна ще имат обходен маршрут през село Струйно, село Длъжко и Хитрино.

От ОДМВР молят водачите да спазват указанията на екипите на пътна полиция. На помощ на екипите на пътната полиция в Шумен са екипи на БГ ТОЛ- Варна и ТД“ Автомобилна администрация“ – Варна.

radian.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име