Нова театрална комедия с участието на Васил Драганов (гост), Божидар Попчев и Любомира Стефанова предстои да видим на голямата сцена на Драматичен театър Търговище. „Под Масата“ на Жан-Пиер Мартинез е съвременна история за корупция, задкулисие и изкушаващи предложения.

Изпълнителен директор на голяма строителна компания е поканил на вечеря в дома си един министър. Целта му е да го убеди да приеме офертата му за строителство на нова магистрала и да подпише солиден договор с неговата компания. За да подсили аргументите си, предприемачът е осигурил момиче на повикване, което ще изиграе картата на прелъстяването.

Момичето, което идва, замества своя приятелка, като си мисли, че ще сервира закуски, докато всъщност самата тя е включена в „менюто“. Изненадите следват на всяка крачка и нищо няма да се случи така, както е предвидено.

Постановката е на Владимир Петков, а сценографията – на Петър Митев. Преводач е Светлана Панчева. Музика – Мишо Шишков-син.

Премиерата на „Под масата“ ще е на 24 януари 2023 г, от 19 часа.
Билети, на цени 15,12 и 8 (за пенсионери и ученици), са в продажба на касата на Драматичен театър Търговище, както и онлайн https://www.entase.bg/dt.targovishte/productions/63bc1955cbacb72e6b00047e .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име