OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Светкавица  и Хитрино не можаха да се победят в среща от ХХVII кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Двубоят беше от втората фаза на първенството в първата шестица. На стадион „Димитър Бурков“ в Търговище двата отбора изиграха един мъжки двубой с непредвидим край. В първата част футболистите на двата отбора като че ли задържаха повече топката в централната част на терена и при първа възможност контраатакуваха вратите на Дилян Димов и Тодор Тодоров. Въпреки това обаче гол и така не падна и съперниците се прибраха на почивката при нулево равенство.

Бързото темпо се запази и през втората част на мача. „Мълниеносците“ на два-три пъти чрез Николай Николов осъществиха доста опасни влизания в наказателното поле на гостите, но все безрезултатни. В 60-ата минута бърза контраатака на Светкавица отдясно отново с Николай Николов едва не завърши с гол. Вратарят на гостите Дилян Добрев се намеси сериозно и не позволи коженото кълбо да намести мрежата му. В ответната атака подета от Христо Александров с подаване към Мехмед Сабри – а той към Ивелин Василев в наказателното поле на домакините завърши с отбелязване на гол – 0:1. Домакините реагираха веднага но пропуски пред вратата на гостите не доведоха до промяна на резултата. В края на двубоя Светкавица се вдигна на отчаян щурм и в последната минута на даденото от съдията Илия Караколев продължение ,след няколко центрирания и успешни намеси на вратаря Дилян Димов топката попадна в краката на Живко Герчев, който от непосредствена близост я промуши през куп играчи в мрежата на Хитрино за крайното 1:1.

След последния съдийски сигнал гостите бяха недоволни от доста дългото, според тях,  продължение на мача, но реферът Илия Караколев беше категоричен, че основание за това му е дало честото влизане на терена на медицинското лице и контузиите на състезателите през втората част на двубоя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име