На 20 ноември, събота, Търговище ще бъде част от Европейската нощ на театрите. Най-мащабното театрално събитие се провежда у нас за девета година, а градът ни ще бъде домакин на инициативи за първи път.

Темата на тазгодишното издание е „Другата страна на театъра“, а Нощта ще се спусне в Търговище, заедно с артистите от драматичния театър и спектакъла „Хайде да правим секс“ на режисьора Владимир Петков.

Създадена по пиесата на Валентин Красногоров, комедията „Хайде да правим секс“ потапя публиката в една странна история за любов и човешки желания, която ще ни накара да се вгледаме в себе си. Ще ни провокира да преосмислим собствените си несъвършенства, стереотипите и противоречията в човешкото мислене и поведение.

 

„Хайде да правим секс“ е комедия, в която героите говорят и мислят сякаш само за секс. Но случващото се е по-сложно. То е и смешно, и сериозно повече, отколкото изглежда.

 

Режисьор: Владимир Петков

Сценограф: Галина Абаджимаринова

Превод: Добринка Стефанова

Участват: Атанас Махнев, Грета Неделчева, Любомир Фърков (гост), Ивона Маврова, Анна Петрова.

Можете да гледате постановката на 20 ноември от 19 часа на специалната цена от 3 лв.  

В залата ще се допускат само зрители със зелен сертификат. Персоналът на театъра и творческият екип са преминали ваксинационен курс и са осигурили безопасна среда без риск от заразяване с Ковид-19.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име