Хладно е утрото на 6-ти октомври, температурите са между 8° и 13°. Денят ще  е с предимно слънчево време, с максимални стойности между 22° и 27°. Следобед облачността ще се увеличи. Вятърът ще е слаб до умерен от север-североизток. На места в Рило-Родопската област ще има превалявания от дъжд. Временни увеличения на облачността ще има и по Черноморието, там вероятността за валежи е малка.

В събота ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните – между 21° и 26°. В неделя сутринта ще е слънчево и все още сравнително топло.

През деня, с преминаване на студен атмосферен фронт, облачността ще се увеличи и на отделни места ще превали. С усилване на вятъра от запад-северозапад ще нахлува хладен въздух и привечер и през нощта срещу понеделник температурите ще се понижат значително. В понеделник денят ще започне с предимно облачно време, все още са възможни и слаби превалявания.

След обяд вероятността за валежи е малка, а облачността ще се разкъсва и ще намалява. Вятърът ще отслабне и временно ще се ориентира от североизток. Ще бъде хладно, с максимални температури между 13° и 18°. През следващите дни ще бъде предимно слънчево.

Във вторник сутринта ще е студено с температури между 3° и 8°, но с обръщане на вятъра от запад-югозапад ще се затопли и в сряда и четвъртък максималните в по-голямата част от страната ще са между 20° и 25°.

shumenonline.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име