Областният управител но област Търговище Станимир Парашкевов, главният секретар Тодорка Танева, служители на администрацията и представители на РИК присъстваха и наблюдаваха целия процес по получаването им

Изборните книжа и бюлетините бяха докарани с охрана от жандармерия и бяха посрещнати от представители на Областната администрация- Търговище и Районната избирателна комисия. Те ще бъдат съхранявани в Областна администрация с постоянна полицейска охрана.

Доставените днес в областната администрация Търговище бюлетини ще бъдат разпределени по предварително изготвен график на общинските администрации за съхраняване.

В деня за размисъл, в присъствието на представители на РИК-Търговище, те ще бъдат предоставени под полицейска охрана на секционните избирателни комисии по населени места в областта. Броят на бюлетините за Търговищка област е 118 900, като по данни на ЦИК –броят на избирателите за нашата област е 117 136 , разпределени в 267 избирателни секции.

Към момента организацията по изборния процес тече нормално, съгласно разписаната от Централна избирателна комисия Хронограма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име