Турнирът, който е част от утвърдения от министъра на вътрешните работи календар на Спортната асоциация на МВР за настоящата година, бе открит днес в ОДМЯР-Търговище с изслушване на химна на Република България. Областната дирекция е домакин на проявата.

Директорът й ст. комисар Светлин Петев приветства участниците с „добре дошли“ и им пожела точен мерник. Той изрази задоволството си, че съвместно със Спортната асоциация на МВР са успели да възобновят турнира, чието първо издание също е проведено в Търговище.

В  състезанието участват 24 отбора от различни спортни клубове и други структура в системата на МВР. То се провежда в две части – отборно и индивидуално класиране. Ще бъде определен и комплексен победител. Днес започна надпреварата в отборното класиране. Участниците в нея стрелят от 4 дистанции – от 20, 15, 10 и 5 метра.

Индивидуалното състезание е утре, когато участниците ще стрелят от 3 дистанции – 20, 10 и 5 м. Домакините от ОДМВР-Търговище са представени от отбор при мъжете и четирима участници в индивидуалната надпревара. Предвижда се състезанието да приключи утре около обяд, когато ще бъдат обявени и наградени победителите и техните подгласници.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име