Днес в 11,35 ч на път II-48/Омуртаг-Котел/ – в участък на околовръстния път край гр. Омуртаг, е настъпило пътно-транспортно произшествие с участието на 3 МПС – автобус, микробус и товарен автомобил.

По първоначална информация автобусът се е ударил в микробуса, който впоследствие се е ударил в паркиран товарен автомобил. Към мястото на инцидента своевременно са били насочени полицейски екипи и екипи на „Спешна помощ“.

По предварителни данни вследствие на произшествието са пострадали водачът на микробуса, пътуваща в същия автомобил жена, както и работник, който е бил пред спрелия товарен автомобил. Те са откарани в МБАЛ-Търговище за преглед. До момента е установено, че един от пострадалите е с фрактура на таз.

Започна оглед на местопроизшествието. Участъкът от пътя в района на инцидента е временно затворен за движение. На пътуващите там водачи на МПС се предлага обходен маршрут през град Омуртаг. Движението се регулира от екипи на отдел „Охранителна полиция“ в областната дирекция на МВР и на РУ-Омуртаг.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име