Безплодие при жената

Вече са налице и първите запитвания към Георги Андонов: Лекува ли народната медицина безплодие. Ето и отговора:

Народната медицина през вековете а и сега винаги е била в помощ на ония кандидат- майки, които винаги са искали да се сдобият с рожба но заболяването: безплодие при жената, не им е позволявало това. Народната медицина е дала радост на много семейство при безплодие дължащо се на: запушване на яйцепроводите, безплодие причинено при заболяване на яйчниците, безплодие причинено от бяло течение и прекарана туберколоза на половите органи, като в основата на всяка билкова смес, нашите прабаби са поставяли билката клинавиче. Съвременната народна медицина с комбинация от различни билки с доказан успех се бори с това заболяване, още повече с използването на някои етерични масла от някои билки се увеличава вероятността за успех. Ето някои от тях, които нуждаещите се трябва да знаят и ако желаят да си приготвят в домашни условия. Ето какво трябва да се вземе при заболяване на яйчниците и възпаление: стрък бяло подъбиче, стрък клинавиче, стрък хвощ, корен кисел трън, семе магданоз, плод хвойна, лист червена боровинка и корен бял оман. От тая билкова смес, две супени лъжици врат 10 мин. в 500 мл. л. вода. След това се прецеждат и се пият четири пъти по 100 мл.л. преди ядене обезателно подсладено с мед. Вечер се правят промивки с отвара от магданоз .А два пъти дневно в областта на яйчниците се нанася тънък слой от етерични масла от  салвия скларея, еквалипт, риган и чаено дърво. Втрива се до пълното попиване от порите на кожата.

Клинавиче

Лечение при бяло течение: Смес от мечо грозде, бял равнец, стрък червено подъбиче, цвят от лайка, стрък пача трева, кора от дъб, лист дива ягода, стрък хвощ, лист коприва, стрък бял имел. Две супени лъжици от тая смес, врат 10 мин в 500 мл. л. вода. Получената отвара се изпива на три пъти през деня преди ядене. Вечер се правят промивки с отвара от смрадлика с добавени в нея 5-6 капки рициново масло. Лечение при прекарана туберколоза на половите органи: прави се билкова смес от- лист мечо грозде, корен кръвен здравец, стрък бял оман, стрък синя тинтява, стрък хвощ и галболи. Вечер се правят промивки с отвара от пача трева и градински чай. Много често срещано заболяване е запушване на яйцепроводите. За лечението се прави билкова смес от : стрък клинавиче, стрък цариче, коренище пирейу, цвят турта, корен гръмотрън, исландски лишей, корен исиот, галболи, стрък пача трева, стрък птиче просо, стрък пчелник. Две равни лъжици от билковата смес сее вари 5 мин. В 500 мл.л. вода. Пие се по 100 мл.л. четири пъти дневно преди ядене. Вечер се прави промивка с отвара от клинавиче и дъбови кории с добавка от етрични масла от чаено дърво и хизоп и салвия скларея.

За повече подробности можете да се обърнете към Георги Андонов на телефон: 0895 111 148И не приемайте това като реклама, защото когато става дума за здраве, там реклама няма. Трябва ни чисто и просто информация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име