Най голямото откритие на нашето време е силата и умението човек да се подмладява физически, умствено и духовно чрез рационално гладуване. Гладът! Това мъчително, ,болезнено усещане още от първите дни от съществуването на човека е било негов постоянен спътник. Описания на мъките на глада сме срещали не веднъж в разкази за полярни изследователи, загубили се геолози, за претърпели корабокрушение.

Винаги гладът е бил страшен враг на човека, но той може да бъде и приятел, изцелител. Това е състояние на организма, когато неговите разходи не се възстановяват напълно или частично отвън, и организмът е принуден да съществува за сметка на своите собствени ресурси.

Това е един от най-невероятните и успешни методи за пречистване, излекуване, подмладяване на нашето тяло. С лечебния глад не само ще свалите качествено килограми, но и ще излекувате тялото си, ще подмладите организма си и ще си възобновите имунните и жизнени сили.

Да се надяваме, че това което ви предлага нашият консултант, правоспособният билкар Георги Андонов  ще ви помогне.

зърнастец

При затлъстяване: зърнастец, глухарче, гръмотрън, полски хвощ, копър. В 600 мл. л. кипяща вода се поставят 1-2-3 чаени лъжички от кора зърнастец / дозата се увеличава до 3 докато се осигури дефекация 2 пъти дневно/  и по една чаена лъжичка от останалите билки.

Вари се 3 мин. кисне 30 мин и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 100 мл. л.

На обяд и вечеря се консумира само по една порция ядене, без супа, без десерт и придружаващото питие с 1 филийка хляб или без хляб. Сутрин се прави малко калорична закуска с малко течности. Този режим осигурява до 3 кг намаление на теглото месечно.

Той не трябва да бъде изтощителен, за да може да се продължи по-дълго време /месеци наред/ докато се коригира теглото.

Бързото отслабване води до сбръчкване на кожата на лицето и тялото, отпускане на мускулатурата изтощение и обезводняване на организма. Освен това болния изпитва мъчителен глад и след прекъсване на режима бързо възстановява първоначалното си тегло.

кориандър

Ето още една рецепта, която би ви помогнала, ако се решили да коригирате теглото си с лечебен глад:  Зърнастец, глухарче, гръмотрън хвойна, кориандър, копър, Бял оман. В 600 мл. л. се поставят 1-2-3 чаени лъжички кора от зърнастец / количеството се увеличава до установяване на лаксативен ефект 2 пъти дневно/ и по 1 ч. л от останалите билки. Вари се 3 мин. кисне 30 мин. и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти на ден по 180 мл. л. преди ядене.

За повече подробности можете да се обърнете към Георги Андонов, лицензиран билкар,  на телефон: 0895 111 148

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име