Община Търговище обявява традиционния си конкурс за  най-атрактивна празнична украса. И през тази година той ще се проведе на фейсбук страницата на конкурса „Да украсим за Коледа община Търговище“.

Надпреварата е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон, двор, междублоково или друго обществено пространство, търговски обект и други. Участието е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица.

Заявки за участие са подават до 12.00 ч. на обяд на 23 декември 2022 г. Изпращат се до три снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адреса presscenter.targovishte@gmail.com или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Всички снимки ще бъдат публикувани в страницата. Първите десет участници, получили най-много харесвания на публикацията с тяхната украса, ще спечелят ваучер от магазин за стоки за бита, на стойност 100 лева. Гласуването ще продължи до 12.00 ч. на 3 януари 2023 г.

През януари ще бъде обявена и датата за връчване на наградите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име