ОФЕРТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Електронното издание namegdana.com отправя предложение за медийно партньорство във връзка с предстоящите избори за народни представители за Народно събрание, насрочени за 4 април 2021 г.

Namegdana.com е новинарски портал за Търговище и областта, който само за две години се превърна в един от търсените и атрактивни сайтове в региона.

Повече от две години той предлага новини в реално време, проследява събитията от политически, икономически, обществен, културен и спортен характер. Поддържа и няколко сатирични рубрики, както и рубрики на военно-патриотична тематика. Namegdana.com доставя информация за своите потребители 7 дни в седмицата.

Ние отразяваме събитията и в нашата страница във Фейсбук, както и в групата „На мегдана в Търговище“, която до момента наброява над 5 000 члена.Доверяват ни се и над 60 хиляди души месечно чрез социалните мрежи.
Namegdana.com Ви предлага коректно информационно обслужване за кампанията във връзка с изборите за народни представители за Народно събрание, насрочени за 4 април 2021 г. Предлагаме и разпространение на всички публикации в социалната мрежа на страницата на namegdana.com

Собственик и издател на namegdana.com е Йордан Николов Минчев, с адрес: гр. Търговище кв. „Запад“ бл. 53, ет.7,ап.36. Регистриран е в Министерство на културата под № ЗЗДПДП-А-224. на 30.06.2020 г. съгласно изискванията на Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения и за обявяване на разпространителите и доставчиците на медийни услуги. Представляван е от Йордан Николов Минчев, телефон: 0889/ 326 102

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ОТРАЗЯВАНЕ НА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ‘2021за изборите за народни представители за Народно събрание на 4 април 2021 г.

ТАРИФА

Пакетни предложения:
Пакет 1 – 2 000лв.
– Банер /статичен/ в дясна колона на първа страница за цялата предизборна кампания, изготвен от Вас .
– Неограничен брой публикации /със снимков материал/, свързани с партията или коалицията, поръчала пакета и изпратени от предизборния щаб.

Пакет 2 – 1 500лв.
– Банер /статичен/ на първа и други страници за цялата предизборна кампания, изготвен от Вас;
– До 20 публикации /със снимков материал/, свързани с партията или коалицията, поръчала пакета и изпратени от предизборния щаб.

Пакет 3 – 1 000лв.
– Банер /статичен/ в дясна колона на други страници за цялата предизборна кампания, изготвен от Вас;
– До 15 публикации /със снимков материал/, свързани с партията или коалицията, поръчала пакета и изпратени от предизборния щаб.

Цена на бройка :
– Голям банер -700 лв.
– Малък банер- 500 лв.
– еднократна публикация -150 лв.
Платена публикация- 250 лв. / Задължително се обозначава като платено съобщение/
Всички цени са без ДДС!

Редакцията си запазва правото да откаже публикация, ако в нея се съдържат обидни квалификации и недоказани твърдения по адрес на: партии, коалиции и регистрирани кандидати за изборите.
При заявки за публикации на фиксирано място се прилага правилото: По реда на заявката.

За контакти:
Йордан Минчев
телефон: 0889/326 102
forumtg@abv.bg