Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: част от с. Стеврек (ТП-1), общ. Антоново от 09:00 ч. до 17:00 ч.

Поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: част от с. Цар Асен (ТП „ТКЗС“ и МТП „Консервна“), общ. Попово .
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09:00 ч. до 10:00 ч. и от 13:00 ч. до14:00 ч. в районите на с. Цар Асен

Поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: част от гр. Опака (ТП „Завоя“, ТП „Иван Вазов“, ТП „Тютюн“, ТП „Топливо“, ТП „Център“, ТП „Буковец“, ТП „Овчарник“)В в периода 09:00 ч. до 16:00 ч.

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: гр. Омуртаг: ул. „Тимок“, част от ул. „Васил Левски“ – от ул. „Тунджа“ до ул. „Хан Аспарух“, ул. „Тунджа“от 13:30 ч. до 16:00 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име