Послучай  5 юли – професионалният празник на служителите на МВР,  в Търговище бяха проведени състезания по три вида спорт – футбол на малки вратички, тенис на маса и стрелба с боен пистолет.

На терена на стадион „Димитър Бурков“ сили премериха отборите по футбол на малки вратички на ОДМВР-Търговище и на РДПБЗН-Търговище. Всеки отбор включваше 5 полеви играчи и вратар. След оспорвана и спортсменска борба победата с краен резултат 5:3 спечелиха огнеборците.

Надпреварата по тенис на маса, която се проведе в залата на спортния комплекс „Неделчо Камов“,   включваше само отборно класиране. Първите две места заеха двата отбора на РДПБЗН-Търговище, а трети се класира отборът на ОДМВР-Търговище.

В стрелбата с боен пистолет, която се проведе на откритото стрелбище на базата на областната дирекция в с. Разбойна, се включиха 4 отбора – на трите районни управления в състава на дирекцията и на РДПБЗН-Търговище. Класирането бе индивидуално и отборно. Отборите, всеки от които се състои от двама мъже и една жена, се състезаваха на динамична стрелба по три мишени.

С най-точен мерник се оказаха представителите на РУ-Попово, които спечелиха първите места както в отборното,  кака и в индивидуалното класиране. На второ място се класира отборът на РУ-Търговище, а на трето – на РДПБЗН-Търговище. Победител в индивидуалната надпревара стана Мирослав Марков от РУ-Попово, а при жените се наложи съотборничката му Антоанета Димитрова.

Класиралите се на първите три места във всяка от състезателните дисциплини получиха флагчета и грамоти.

В чест на професионалния празник на служителите на МВР, за  постигнати високи професионални резултати и за съществен принос за изпълнение целите и приоритетите на ОДМВР-Търговище с „Писмена похвала“ със заповед на директора й ст. комисар Светлин Петев са наградени 34-ма служители на дирекцията.

Също с „Писмена похвала“ са наградени шестима служители на РУ-Търговище, и 7- на РУ-Омуртаг. Четирима служители на РУ-Търговище и трима – на РУ-Омуртаг, са наградени с „Писмена похвала“ съответно от началниците на РУ-Търговище и РУ-Омуртаг.

За постигнати високи професионални постижения и отлично изпълнение на възложените й служебни задължения с индивидуална парична награда от директора на ОДМВР-Търговище бе отличена Надежда Тънгарова, системен оператор в РУ-Омуртаг.

 Във връзка с професионалния празник на служителите на МВР седем служители на РДПБЗН-Търговище са наградени с „Писмена похвала“ от директора на ГДПБЗН-МВР гл. комисар Александър Джартов.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име