От ОДМВР-Търговище информират водачите на МПС и всички граждани на гр. Търговище, че във връзка със създадената организация за  разпределянето на изборните книжа по секционни избирателни комисии и тяхното последващо прибиране и предаване в РИК-Търговище, както и за осигуряване на определените места за паркиране на транспортните средства, превозващи членовете на СИК, с цел подобряване средата за сигурност и безопасността на движение на граждани и МПС, е необходимо да бъде въведена временна организация на пътното движение в някои улични отсечки в гр. Търговище. За целта  за времето от 10 ч до 18 ч на 8.06.2024 г. и за времето от 18 ч на 9.06.2024 г. до окончателното предаване на протоколите  от гласуването и на другите изборни книжа от СИК в РИК или до отпадане на необходимостта, се въвежда забрана за движение на МПС в следните участъци:

 

 

  • ул. „Христо Ботев“ – в участъка от кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ до кръстовището с ул. „Стефан Караджа“;

 

  • ул. „Иван Вазов“ –  в участъка  между кръстовището с ул. ‚Васил Левски“ и кръстовището с ул. „Хр. Ботев“;

 

  • ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ – в участъка между кръстовището с бул. „Митрополит Андрей“ и кръстовището с ул. „Хр. Ботев“;

 

  • и ул. „Св. Климент Охридски“ – в участъка между кръстовището с ул. „Сава Геренов“ и кръстовището с ул. „Христо Ботев“.  

 

Въвеждането на временна забрана за движение по посочените по-горе отсечки от уличната мрежа не се отнася за ППС със специален режим на движение и за ППС, превозващи членове на СИК, снабдени с пропуски.

От ръководството на областната дирекция се обръщат към водачите на МПС с апел да спазват стриктно временно наложените ограничения за движение и разчитат на тяхната отговорност и разбиране относно временно причиненото им неудобство.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име