На 5.03.2023 г. в община Търговище – до разклона за летище Буховци, е спрян за проверка лек мотопед с неустановени марка и модел, управляван от 15-годишен неправоспособен водач от гр. Шумен.

При проверката е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

На 4.03.2023 г, около 17 ч на ул. „Ст. Кръстев“ в с. Кардам, община Попово,  е извършена полицейска проверка на мотоциклет „ИЖ“, управляван от 17-годишен неправоспособен водач от гр. Попово.

Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

По случаите са започнати бързи полицейски производства.

На 4.03.2023 г. в 11,30 ч на ул.“Г. Димитров“ в с. Садина е извършена полицейска проверка на мотопед „Априлия“, Управляван от 29-годишен неправоспособен водач от с. Ломци.

В хода на проверката е установено, че водачът е неправоспособен, а мотопедът не е регистриран по надлежния ред и е с поставени на него регистрационни табели, издадени за друго МПС.

На 2.03.2023 г. около 13,30 ч на ул. „Аксаков“ в с. Светлен, община Попово, е извършена полицейска проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“  с търговищка регистрация, управляван от 28-годишна жена от селото – неправоспособен водач.

В хода на проверката е установено, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред и е с поставени на него регистрационни табели, издадени за друго МПС.

На 2.03.2023 г. около 10,20 ч на ул. „Витоша“ в с. Маково в община Търговище е извършена полицейска проверка на колесен трактор „Yanmar YM-300 D A”, собственост и управляван от 27-годишен неправоспособен водач от с. Угледно, община Омуртаг.

При извършената проверка е установено, че същият управлява моторното превозно средство, без да притежава свидетелство за управление, след като е наказван по административен ред в едногодишен срок за същото по вид нарушение с влязло в сила на 7.02.2023 г. наказателно постановление.

На 2.03.2023 г. около 23,40 ч на ул. „Димитър Благоев“ в с. Семерци, община Антоново, е извършена полицейска проверка на лек автомобил „Ауди А3“ с търговищка регистрация, управляван от 21-годишен неправоспособен водач от същото село.

В хода й е установено, че същият управлява автомобила в едногодишния срок на наложено му административна наказание за същото деяние с влязло в сила на 2.03.2023 г.наказателно постановление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име