ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от II предварителен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на Словения Олимпия (Любляна) в сряда (26 юли) от 21,45 ч., че същият ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,45 ч. Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица „Васил Левски“. Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а утре (26 юли) от 10,00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com.

Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com.

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде пресконференция преди домакинството на Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг н Шампионската лига.

Условията не можем да ги избираме, надяваме се, че ще е малко по-хладно в 21,45 часа, но без значение каква ще е температурата, то и за двата отбора тя е еднаква. Пред нас стои един доста сериозен противник, за да се представим на ниво и да вземем добър резултат“, започна Петев.

Относно лошия старт на сезона, специалистът коментира: „Случват се такива моменти на всеки отбор. Надявам се да сме си взели поука от двете загуби. Последните ни два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно.

Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, то е много вероятно такива резултати да се случват“.

„Доста мачове изгледах на Олимпия. От месец и половина имат нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал.

Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, трябва да си вземеш поука. Това вече е преживяно от нас. Изиграхме два добри мача, с енергия и смятам, че момчетата ще се представят на ниво“, каза още Петев.

Когато стане всичко факт със Сундберг, вие първо ще разберете. Важен е мачът. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват при нас нещата – когато има нещо конкретно, ще се знае.

Квадво Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери при нас. Трансферният период свършва след месец и половина, така че всичко може да се случи“, каза още той.

Всеки полага усилия в тренировките. Кой кога ще играе взимам решение аз. Аз съм доволен от цялата група, но е важно в мачовете“, добави Петев на въпрос за Тодор Неделев.“, добави Петев на въпрос за Тодор Неделев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име