На 14.11.2023 г. около 9,30 ч на кръстовището на ул. „Скопие“ и ул. „Сива“  в гр. Търговище е извършена полицейска проверка на лек автомобил „Опел Зафира“ със софийска регистрация, собственост и управляван от 38-годишен неправоспособен водач от гр. София.

Установено е, че съшият управлява автомобила в едногодишния срок от наложено му наказание за същото деяние, с влязло в сила на 23.03.2023 г. наказателно постановление.

На същия ден около 10,25 ч на същото кръстовище в гр. Търговище е извършена полицейска проверка на товарен автомобил „Фолксваген Бестел“ с търговищка регистрация – фирмена собственост, управляван от неправоспособен 41-годишен водач от гр. Търговище.

В хода на проверката е установено, че водачът управлява моторното превозно средство в едногодишния срок на изтърпяване на наложено му за същото деяние наказание.

 Започнати са  бързи полицейски производства за управление на МПС в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява МПС, след като водачът е наказан за същото деяние по административен ред

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Оставете вашия коментар тук:
Въведете име